Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Keukenapparatuur huren

Toont alle 3 resultaten


Keukenapparatuur huren in Utrecht  – Partytentverhuur Utrecht

Als je van plan bent om een feest of evenement te organiseren, is het natuurlijk handig dat je over keukenapparatuur bezit. Heb je zelf geen of niet genoeg keukenapparatuur om te gebruiken, huur ze bij ons! Op deze pagina vind je al onze mogelijkheden waar je uit kan kiezen als het gaat om keukenapparatuur. Selecteer welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze website. De hoeveelheid is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het feest of evenement. Het keukenapparatuur huur je standaard voor een periode van 3 dagen. Op de tweede dag gebruik je het namelijk en de eerste en derde dag is voor het ophalen en weer netjes terugbrengen. Als je het keukenapparatuur voor een langere periode wil huren, is dit natuurlijk ook mogelijk.

Breed assortiment keukenapparatuur

Bekijk ons breed assortiment keukenapparatuur en kies uit een serveerschaal, soep- of chocomelketel, koffieperculator en een heet water dispenser. Deze feestmaterialen zijn ideaal om te gebruiken op een evenement of feest. Denk hierbij aan een jaarmarkt of een beurs waar je koffie of chocomel verkoopt. De serveerschaal komt goed van pas om hapjes op te leggen en uit te delen. Er zijn diverse feestelijke en zakelijke gelegenheden waarbij je keukenapparatuur goed kan inzetten. Huur keuken apparatuur bij ons, hoge kwaliteit en snelle en klantvriendelijke service is gegarandeerd.

Vragen over keukenapparatuur

Wij, van Partytentverhuur Utrecht hebben alles in huis voor een succesvol feest. Daarnaast gaan we ook voor het gemak, want het is natuurlijk super handig dat je al het feestmateriaal via één kanaal bij ons kan huren . Van het huren van een alles-in-één pakketten tot het huren van meubilair. Alles is mogelijk! Heb je vragen over onze koelingen of over een van onze andere feestmaterialen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Partytentverhuur Utrecht is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bilthoven, Breukelen, Culemborg, De Bilt, De Meern, Hilversum, Houten, IJsselstein, Leidsche Rijn, Loosdrecht, Maarssen, Nieuwegein, Vleuten, Woerden en Zeist.

Contactgegevens

T. 085-0806811
E. info@partytentverhuur-utrecht.nl
Boteyken 349
3454 PD, Utrecht
KvK: 70439494
BTW: NL858317849B01