Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Tafels huren

Toont alle 4 resultaten


Tafel huren in Utrecht – Partytentverhuur Utrecht

Partytentverhuur Utrecht verhuurt naast partytenten ook andere feestmaterialen die je nodig hebt bij het organiseren van een feest of evenement. Bij ons huur je een partytent met een compleet interieur helemaal naar eigen wens. Naast de partytent verhuren wij ook diverse tafels om de partytent mee aan te kleden. Selecteer welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze website.

Ruim assortiment met tafels te huur

De mogelijkheden van tafels waar je uit kunt kiezen om de partytent mee in te richten of een andere ruimte zijn een ronde eettafel bruin, statafel, partytafel, ronde eettafel wit en een biertafel. Of je nu een klein tuinfeest, trouwerij of een groot evenement houdt, je kunt de tafels selecteren die passen bij jouw feest. Wij verhuren tafels van hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Vergeet niet te kijken bij ons breed assortiment aan stoelen die wij onder andere ook te huur aanbieden. Deze zijn bij de tafels vrijwel onmisbaar. Je wil de gasten natuurlijk wel de mogelijkheid geven om te zitten.

Contact opnemen

Heb je vragen over onze tafels en/of heb je hulp nodig bij het uitkiezen en de hoeveelheid? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers van Partytentverhuur Utrecht staan je graag te woord en kijken samen met jou naar de beste opties voor je feest of evenement.

FAQ

Het aantal personen dat aan de tafel past staat per tafel in de beschrijving aangegeven.
Wij verhuren diverse bijpassende tafel rokken.
Het aantal statafels dat u per partytent kwijt kunt, staat per partytent aangegeven.
Bij de partytafels verhuren wij bijpassende klapstoelen en bij de statafels verhuren wij bijpassende barkrukken.
De tafels zijn over het algemeen licht van gewicht en inklapbaar, waardoor de tafels gemakkelijk zijn te vervoeren.
Het materiaal waarvan de tafels zijn gemaakt staat per soort tafel aangegeven. De meeste tafels zijn gemaakt van kunststof.

Partytentverhuur Utrecht is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bilthoven, Breukelen, Culemborg, De Bilt, De Meern, Hilversum, Houten, IJsselstein, Leidsche Rijn, Loosdrecht, Maarssen, Nieuwegein, Vleuten, Woerden en Zeist.

Contactgegevens

T. 085-0806811
E. info@partytentverhuur-utrecht.nl
Boteyken 349
3454 PD, Utrecht
KvK: 70439494
BTW: NL858317849B01