Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Koeling huren

Toont alle 4 resultaten


Koeling huren in Utrecht – Partytentverhuur Utrecht

Op een feest of evenement is het hebben van een lekker drankje vrijwel onmisbaar. Denk hierbij aan een lekker biertje, wijntje of iets anders. Natuurlijk wil je de drank het liefst koud bewaard hebben. Dan zit je op deze pagina goed. Wij hebben verschillende mogelijkheden van koelingen die je bij ons kan huren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bekijk hierboven ons assortiment koelingen, selecteer welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online. Je huurt de koelingen standaard voor drie dagen, hetzelfde geldt voor onze andere feestmaterialen.

Breed assortiment koelingen

Bekijk ons breed assortiment aan koelingen en kies uit een koelkast, wijnkoeler en bierkoeler. Ideaal te gebruiken voor tijdens een evenement of feest. Huur een aantal wijnkoelers en/of bierkoelers en houdt de drank goed koud. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit en werken met een snelle en klantvriendelijke service. Daarnaast komen wij onze afspraken altijd na en huur je bij ons koelingen tegen scherpe prijzen. Naast koelingen kun je bij ons ook terecht voor de ideale partytenten en het meest comfortabele meubilair.

Vragen over koelingen

Wij, van Partytentverhuur Utrecht hebben alles in huis voor een succesvol feest. Daarnaast gaan we ook voor het gemak, want het is natuurlijk super handig dat je al het feestmateriaal via één kanaal bij ons kan huren . Van het huren van een marktkramen tot het huren van catering. Alles is mogelijk! Heb je vragen over onze koelingen of over een van onze andere feestmaterialen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Partytentverhuur Utrecht is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bilthoven, Breukelen, Culemborg, De Bilt, De Meern, Hilversum, Houten, IJsselstein, Leidsche Rijn, Loosdrecht, Maarssen, Nieuwegein, Vleuten, Woerden en Zeist.

Contactgegevens

T. 085-0806811
E. info@partytentverhuur-utrecht.nl
Boteyken 349
3454 PD, Utrecht
KvK: 70439494
BTW: NL858317849B01