Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Glaswerk huren

Toont alle 5 resultaten


Glaswerk huren in Utrecht – Partytentverhuur Utrecht

Ben je van plan om een feest of evenement te organiseren waar gedronken gaat worden? Dan heb je misschien niet voldoende glaswerk in huis. Genoeg glaswerk is van belang wanneer je meer gasten verwacht dan dat je glazen heeft. Dit zal dus al snel gebeuren wanneer je een feest, evenement of bruiloft organiseert. Door glaswerk te huren hoef je het niet zelf te kopen en dat scheelt een hoop ruimte die je anders kwijt zou zijn in jouw keukenkastjes. Wij verhuren de volgende glazen voor de volgende prijzen:

Daarnaast is er de optie dat wij het glaswerk voor je schoonmaken voor een extra van €0,10 per item.

Servies, bestek en glaswerk te bestellen bij een totale besteding (exclusief tenten, meubilair, etc) van minimaal €15,-

Naast het verhuren van glaswerk, verhuren wij ook andere feestmaterialen. Vergeet niet te kijken bij ons meubilair om een partytent mee in te richten. Benieuwd naar ons gehele assortiment aan feestmaterialen? Bezoek onze website van Partytentverhuur Utrecht.

Vragen over glaswerk

Voor ontbrekende materialen of breuk wordt de breuk- of mancoprijs van de borg afgehaald.

Heb je nog vragen over glaswerk? Neem dan contact op met de klantenservice van Partytentverhuur Utrecht. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de beste opties voor je feest of evenement.

Partytentverhuur Utrecht is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bilthoven, Breukelen, Culemborg, De Bilt, De Meern, Hilversum, Houten, IJsselstein, Leidsche Rijn, Loosdrecht, Maarssen, Nieuwegein, Vleuten, Woerden en Zeist.

Contactgegevens

T. 085-0806811
E. info@partytentverhuur-utrecht.nl
Boteyken 349
3454 PD, Utrecht
KvK: 70439494
BTW: NL858317849B01