Stretchtent huren – Stretchtent verhuur Utrecht

Een stretchtent staat heel mooi op een trouwerij of ander chique evenement. De openlijke vorm van de tent geeft meer sfeer aan het feest en geeft een ruimtelijk gevoel. De stretchtenten van Partytentverhuur Utrecht zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze goed in de smaak vallen bij onze klanten. De Stretchtent oogt erg chique waardoor de partytent gelijk een prima sfeer met zich meebrengt! Zo geeft u uw feest of evenement nét dat beetje extra. Hieronder ziet u welke stretchtenten wij verhuren:

Accessoires en toebehoren voor uw Stretchtent

Geeft u een feest in de avonduren? Vergeet dan niet een heater mee te huren. Zo blijven de gasten in elk geval lekker warm en wordt het niet te koud op uw feest. Ook voor feestverlichting, tafels, stoelen en keukenapparatuur bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren de partytent inclusief alle toebehoren die u wenst. Wij kunnen alles op locatie leveren en voor u opbouwen mocht u dit wensen.

Vragen over onze stretchtent?

Mocht u vragen hebben over onze stretchtenten of partytenten en toebehoren? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Partytentverhuur Utrecht. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en bekijken samen met u naar de beste opties voor uw feest of evenement.

Partytentverhuur Utrecht is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Utrecht, Maarssen, Leidsche Rijn, Vleuten, Breukelen, Nieuwegein, Houten, Bilthoven, Loosdrecht, IJsselstein, Doorn, De Meern, Woerden, Hilversum, Zeist, De Bilt.